اخبار و اطلاعات فن آوری های حوزه انرژی , کنترل و اتوماسیون صنعتی

وبلاگ فوق به شرکت پیشران صنعت ویرا وایسته است

اخبار و اطلاعات فن آوری های حوزه انرژی , کنترل و اتوماسیون صنعتی

وبلاگ فوق به شرکت پیشران صنعت ویرا وایسته است

اخبار و اطلاعات فن آوری های حوزه انرژی , کنترل و اتوماسیون صنعتی

برای ارتباط با روشهای زیر می توانید اطلاعات دریافت نمایید

44973681-44045837-44045809

pishrans@chmail.ir

www.pishrans.com

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۳ ثبت شده است

لامپ خورشیدی شارژی

اخبار و اطلاعات انرژی | دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۱۶ ق.ظ

 لامپ­های خورشیدی جدید و ارزان­قیمت شرکت “نوکرو سولار” N180 و N222، روشنایی را برای مشتریان جدید، خارج از شبکه­ی توزیع برق تامین خواهند کرد. استفاده از آنها فوق­العاده آسان است، این لامپ­ها با پنل خورشیدی توکار شارژ می­شوند و ساعت­ها انرژی و روشنایی را در هر شرایطی تامین خواهند کرد. این لامپ­های ابتکاری برای شرایط مختلفی مثل امدادرسانی و اردو زدن مناسب هستند، و حتی می­توانند جایگزین چراغ­های نفتی در کشورهای فقیر شوند.



nokeros-affordable-new-solar-bulbs-can-even-charge-your-smart-phone-ecogeek-02

      هر دو مدل لامپ­های خورشیدی جدید شرکت “نوکرو” می­توانند هم با نور خورشید و هم با پریز الکتریکی که کابل مبدلی روی آن است، کار کنند. مدل N180 با قیمت فقط ۶ دلار ارزان­ترین چراغ خورشیدی دنیا است. برای اینکه روشنایی برای خارج از شبکه قابل دسترس­تر باشد، Nokero N180 پیشرفت­های فراوانی را برای مناطق فقیرنشین و خارج از شبکه ایجاد کرده است. پولی که برای خرید آن پرداخت می­شود معادل پولی است که برای خرید نفت یا شمع جهت مصرف دو ماه هزینه می­شود.

nokeros-affordable-new-solar-bulbs-can-even-charge-your-smart-phone-ecogeek-03

   Nokero N222 نور خورشید را با استفاده از نوعی مبدل به مرحله­ی بعد منتقل می­کند که تلفن همراه را فقط با انرژی خورشید شارژ می­کند، و مبلغ قابل پرداخت برای آن ۴۵ دلار است. هر دو مدل ضدآب هستند که باعث طول عمر و مراقبت آسان از آن می­شود. همچنین دیود منتشرکننده­ی نور یا LED آن نیز می­تواند از قلابی که روی آن است آویزان شود یا به پایه­ای متصل شود و برای روشنایی بالای میز استفاده گردد. باتری­های قابل شارژ بادوام آن هم می­توانند تقریبا دو سال عمر کنند و در روشنایی زیاد روز به صورت خودکار خاموش شوند.

لینک محصول: Nokero Solar Lighting

  • اخبار و اطلاعات انرژی

محافظ مواد غذایی “واکاتی” برای مناطق در حال‌ توسعه

اخبار و اطلاعات انرژی | دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۱۱ ق.ظ
واکاتی یک محفظه با شرایط هوایی استریلیزه و انرژی خورشیدی است که به میوه‌ها و سبزیجات هوا می‌دهد. یک پنل خورشیدی ۳ کیلووات در جعبه‌ای که بیشتر شبیه به یک چادر است، قرار دارد. انرژی حاصل از خورشید یک تهویه کننده را تحریک می‌کند. تهویه‌ی مذکور آب موجود در یک منبع ۲۰۰ میلی‌لیتری که به‌طور هفتگی پر می‌شود را بخار می‌کند و هوای داخل واکاتی را مرطوب نگه می‌دارد تا محصولات داخل آن تازه بمانند.



محصولات بلافاصله پس از چیده شدن، خشک می‌شوند ولی باوجود سیستم واکاتی، رطوبت، سلول‌های محصولات را سالم نگاه می‌دارد و اسیدها و آنزیم‌های داخل سلول‌ها که محصولات را به‌طورمعمول تجزیه می‌کنند، تحت کنترل بیشتری قرار می‌گیرند.

wakati-solar-powered-food-preserver-keeps-produce-fresh-longer-developing-areas-ecogeek-ir-00

واکاتی برای کنترل دما کاری نمی‌کند بنابراین، یک راهکار طولانی برای حفظ محصولات کشاورزی نیست و یک محافظ کوتاه‌مدت به‌حساب می‌آید. محصولی که به‌طور عادی با آب‌وهوای گرم و خشک فقط دو روز دوام می‌آورد، با واکاتی تا ده روز قابل‌استفاده می‌ماند. بااین‌وجود کشاورزان زمانی بیشتری برای فروش محصولات خود دارند و مواد غذایی کمتری از بین می‌روند.

واکاتی تاکنون ۱۰۰ دستگاه به هائیتی، اوگاندا و افغانستان ارسال کرده است و قصد دارد به‌زودی این سیستم را با قیمت ۱۰۰ دلار به‌طور تجاری و انبوه، تولید کند.

منبع: واکاتی
  • اخبار و اطلاعات انرژی

برگزاری سمینار آموزشی کاهش مصرف برق در پمپ های آب

اخبار و اطلاعات انرژی | دوشنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۰۷ ق.ظ


در راستای مدیریت مصرف برق سمینار آموزشی یک روزه­ای با عنوان "کاهش مصرف برق در پمپ­های آب" با حضور مهندس سعید مهذب ترابی مدیر عامل شرکت مشاور نیرو و رئیس انجمن علمی مدیریت مصرف انرژی ایران در سالن همایش شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام برگزار شد.

 این سمینار که با هدف بهینه سازی مصرف انرژ‍ی برق در چاه­ها و پمپا‍ژهای آب برگزار گردید جمعی از کارشناسان صنعت آب و برق، جهاد کشاورزی، استانداری، شهرداری حضور داشتند مهندس محمد رحیم خانی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در ابتدای این سمینار آموزشی با تقدیر از میهمانان ارجمند و خوش آمدگویی به مدیر عامل شرکت مشاور نیرو تلاش در جهت مدیریت صحیح و بهینه انرژی به خصوص مصرف برق را گامی مؤثر در راستای توسعه پایدار در استان بر شمرد.

 وی در ادامه به لزوم کاهش تلفات انرژی الکتریکی اشاره نموده و تصریح کرد: با توجه به امضاء میثاق نامه با وزارت نیرو متعهد شدیم که 10 درصد از تلفات انرژی الکتریکی خود را کاهش دهیم. مهندس مهذب ترابی دراین سمینار راهکارهای مناسب در جهت کاهش مصرف در چاه­های کشاورزی و ایستگاه­های پمپاژ ارائه نمود و خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین راه­های کاهش مصرف در این حوزه بازنگری جدی در برنامه برقدار نمودن چاه­های کشاورزی است،که استان ایلام دارای پتانسیل­های فراوانی در این زمینه می­باشد

  • اخبار و اطلاعات انرژی

نه مجازیم، نه علاقه داریم!

اخبار و اطلاعات انرژی | يكشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۲۰ ب.ظ

س از واکنش های پی در پی وزارت نیرو نسبت به صادرات برق توسط وزارت نفت و هشدار شرکت توانیر مبنی بر این که هر کاری در زمینه صادرات برق در کشور انجام شود باید با هماهنگی وزارت نیرو باشد،وزارت نفت اعلام کرده که وظیفه ما صادرات گاز است و آن را به شیوه های مختلف انجام می دهیم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) پس از اعلام بی خبری وزارت نیرو مبنی بر برنامه های وزارت نفت برای صادرات برق، وزارت نفت اعلام کرد که باتوجه به برنامه‌های این وزارتخانه برای افزایش تولید گاز در کشور ، از سال آینده تولید گاز مازاد بر نیاز مصرف داخلی خواهد بود که قطعا باید از هم‌اکنون برای بازارهای صادراتی این محصول ارزشمند برنامه‌ریزی کرد.

در این راستا ،علی رضا کاملی ،مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز از آمادگی این شرکت برای امضای قرارداد با شرکتهای بخش خصوصی برای صادرات برق خبر داده و گفت: شرکت ملی صادرات گاز ایران به وظیفه اش در زمینه صادرات گاز عمل می کند و به هیچ وجه نمی خواهد وارد حیطه فعالیت وزارت نیرو شود؛ نه مجاز است و نه علاقه ای برای ورود به این حوزه دارد.

وی با بیان این که یکی از راههای صادرات گاز، تبدیل آن به برق است، تصریح کرد: کلیه مسائل مربوط به صادرات برق بر عهده شرکتهای بخش خصوصی که با شرکت ملی صادرات گاز قرارداد امضا می کنند، است که بدون شک باید با هماهنگی وزارت نیرو انجام شود.

مدیر عامل شرکت ملی صادرات گاز ایران با تاکید بر این که وزارت نفت وارد حیطه وظایف وزارتخانه های دیگر نمی شود، افزود: در موافقت نامه هایی که تا کنون با شرکتهای بخش خصوصی امضا شد، اخذ مجوزهای لازم به عهده شرکتهای بخش خصوصی گذاشته شده است.

وی درباره این که چه زمانی دومین قرارداد شرکت ملی صادرات گاز ایران با بخش خصوصی برای صادرات برق انجام می شود، گفت: بستگی به شرکتها دارد، آنها هم اکنون در حال مطالعه نقاط مرزی برای احداث نیروگاه هستند و به طور قطع پس از پایان مطالعه آنها و بررسی آن از سوی شرکت ملی صادرات گاز ایران به تدریج قرارداد با آنها امضا می شود.

کاملی درباره این که آیا تا پایان امسال دومین قرارداد صادرات برق با بخش خصوصی امضا می شود، تصریح کرد: این موضوع بستگی به فعالیت آنها دارد، اما شرکت ملی صادرات گاز ایران آمادگی امضا قرارداد با شرکتهای بخش خصوصی برای صادرات برق را دارد.

در این راستا همچنین همایون حائری،مدیرعامل شرکت توانیر در مورد اعلام وزارت نفت مبنی بر این که به دلیل ساخت نیروگاه در خارج و استفاده از نیروگاه‌های ترکیه لازم نیست با وزارت نیرو برای صادرات برق هماهنگی صورت گیرد، گفته بود که احداث نیروگاه در خارج از کشور و تامین سوخت به منزله صادرات گاز است و فرقی با فروش گاز ندارد.

بر اساس این گزارش اواخر تابستان سال جاری،وزارت نفت در فراخوانی از بخش خصوصی برای مشارکت با شرکت ملی گاز و شرکت ملی نفت ایران به منظور صادرات برق دعوت کرد.

  • اخبار و اطلاعات انرژی